Tunneloven

Voor het koken, bakken, frituren, verhitten en pasteuriseren van uiteenlopende voedselproducten, zoals vlees- en vegaproducten. 

Kenmerken en mogelijkheden

Lineaire tunnelsystemen voor het verhitten en koken van voedselproducten

Wilt u als OEM’er de bouw van tunnelovens en tunnelkokers kostenefficiënt uitbesteden bij een betrouwbare partner? Of bent u voedselproducent en zoekt u naar een efficiënte industriële oven voor het verhitten of koken van voedselproducten?

RVS NON FERRO vervaardigt verschillende soorten tunnelsystemen voor (verdere) voedselverwerking. Dat doen we voor vooruitstrevende bedrijven in de voedselverwerkende industrie: zowel OEM’ers als productiebedrijven. 

De tunnelovens en tunnelkokers die we maken zijn uitermate geschikt voor intensieve en langdurige productieprocessen waarbij hygiëne een grote rol speelt. Denk hierbij aan het koken, bakken, frituren, verhitten en pasteuriseren van uiteenlopende voedselproducten, zoals vlees- en vegaproducten.

Tunneloven RVS NON FERRO

Hoogste kwaliteitseisen

Kwaliteitseisen spelen een cruciale rol in de voedselverwerkende industrie. Dankzij ons specialisme in food handling equipment zijn we in staat om de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van voedselveiligheid te waarborgen. 

IJzersterk projectmanagement

Daarnaast maken we een groot verschil met value-engineering en ons gestroomlijnde projectmanagement. U profiteert daardoor van:

  • Extra kostenefficiëntie
  • Korte doorlooptijden
  • Betrouwbare levertijden
  • Gegarandeerde kwaliteit.

Neem direct contact op

Of bel ons: +31(0)41 322 50 00

Toepassingen Tunneloven

Transporteren

Het verplaatsen van grondstoffen of voedselproducten.

Verhitten

Het verhitten, verwarmen of pasteuriseren van grondstoffen en voedselproducten.

Drogen

Het watergehalte uit grondstoffen of voedselproducten verlagen.

Roken

Het garen of conserveren van voedselproducten.

Tunnel oven RVS NON FERRO

We produceren tunnelovens en tunnelkokers speciaal voor de voedselverwerkende industrie: van standaard systemen met opties (RVS NON FERRO equipment) tot en met equipment dat volledig is afgestemd op uw specifieke productieproces (projectmatig).

Tunnelovens en tunnelkokers worden vervaardigd uit roestvast staal, volledig afgelast en met een zeer hoge afwerkingsgraad. Uiteraard volgens de gewenste hygiënische normen.

Vraag offerte aan
Tunnel oven RVS NON FERRO

Specificaties en opties:

  • Belading: in- en uitvoerbanden
  • Transport: diverse type transportbanden
  • Automatische reiniging: CIP-systeem
Vraag offerte aan

Geschikt voor de volgende markten

Kwaliteit en veiligheid:
Geen handboek, maar een mentaliteit

Kwaliteit en veiligheid worden bij ons in één adem genoemd. Samen vormen ze het fundament van ons bedrijf en de systemen die we ontwikkelen.

Meer informatie

Download de gratis whitepaper

Over hoe u een voorsprong neemt met outsourcing.

Download whitepaper

Whitepaper