Groot plaatwerk en complex plaatwerk op maat

 

Kenmerken en mogelijkheden

Groot plaatwerk en complex plaatwerk op maat

De voedingsmiddelenindustrie kent een wereld van ongeëvenaarde precisie, waar machines en installaties samenkomen met technologische verfijning. Dit is de wereld van RVS NON FERRO, de dochteronderneming van SLB GROUP. Als specialist in groot plaatwerk en complex plaatwerk brengen wij innovatie tot leven, met een focus op handling systemen voor de voedselverwerkende industrie. Onze jarenlange ervaring en passie voor technologie stellen ons in staat om de meest uitdagende projecten aan te pakken.

Onze technologische mogelijkheden: van klein tot wel 6 meter plaatwerk

Bij RVS NON FERRO beschikken we over geavanceerde technologieën om aan uw groot plaatwerk en complex plaatwerk eisen te voldoen. Onze mogelijkheden omvatten:

  • Lasersnijden: Onze lasersnijtechnologie stelt ons in staat om nauwkeurige en complexe vormen te snijden uit (groot) plaatwerk van verschillende materialen. Met precisie als onze leidraad, bieden wij oplossingen die voldoen aan de hoogste normen in de industrie.
  • Waterstraalsnijden: Deze methode is perfect voor delicate materialen of plaatwerk met bijzondere specificaties. Met waterstraalsnijden behouden we de integriteit van het materiaal en leveren we nauwkeurige resultaten.
  • CNC-kantbanken: Met ons CNC Machine Park kunnen wij nauwkeurige en complexe buigingen in plaatmaterialen produceren, wat zorgt voor efficiëntie en flexibiliteit in het productieproces. CNC-kantbanken worden ook gebruikt voor het produceren van prototypes en kleine batches van metalen onderdelen. Dit stelt fabrikanten in staat om snel en kostenefficiënt nieuwe ontwerpen te testen en te evalueren.

 

Onze rol in groot plaatwerk en complex plaatwerk

Wij begrijpen dat de voedselverwerkende industrie en andere kritische sectoren streven naar topkwaliteit en kostenefficiëntie. RVS NON FERRO staat klaar om uw bedrijf volop in beweging te houden door:

  • Het optimaliseren van handling equipment voor de foodsector en andere kritische industrieën;
  • Het bieden van maatwerkoplossing die perfect passen bij uw specifieke eisen. Of het nu gaat om complexe geometrieën, speciale materialen of kritische toleranties;
  • Het bieden van expertise en capaciteit om aan uw behoeften te voldoen;
  • Het waarborgen van vertrouwelijkheid en langdurige samenwerking. U kunt rekenen op RVS NON FERRO als een betrouwbare partner die u ondersteunt gedurende de gehele cyclus van uw projecten, van concept tot productie en verder.

Contacteer ons nu en ontdek de mogelijkheden van RVS NON FERRO voor uw plaatwerkprojecten.

Neem direct contact op

Of bel ons: +31(0)41 322 50 00

Toepassingen Plaatwerk

CNC Kanten

Ontdek onze CNC-kantmachines: moeiteloos strakke en nauwkeurige kanten op platen tot 6 meter lengte!

Waterstraalsnijden

Waterstraalsnijden: Precisie tot 500 mm dikte voor hittegevoelige materialen en gedetailleerde ontwerpen zonder compromis.

Geschikt voor de volgende markten

Kwaliteit en veiligheid:
Geen handboek, maar een mentaliteit

Kwaliteit en veiligheid worden bij ons in één adem genoemd. Samen vormen ze het fundament van ons bedrijf en de systemen die we ontwikkelen.

Meer informatie

Download de gratis whitepaper

Over hoe u een voorsprong neemt met outsourcing.

Download whitepaper

Whitepaper