Hoogwaardig Plaatwerk

Groot plaatwerk en complex plaatwerk op maat

Kenmerken en mogelijkheden

Bij RVS NON FERRO hebben we ons toegelegd op het leveren van hoogwaardig plaatwerk op maat, en we zijn er trots op u onze uitgebreide mogelijkheden te presenteren. Of u nu op zoek bent naar lasersnijden, waterstraalsnijden of CNC-kanten, wij bieden de expertise en capaciteit om aan al uw plaatwerkbehoeften te voldoen, met de mogelijkheid om platen te verwerken tot wel 6 meter lengte.

Wat maakt RVS NON FERRO uw ideale partner voor plaatwerk?

1. Lasersnijden op maat: Onze geavanceerde lasersnijsystemen stellen ons in staat om nauwkeurige en complexe snedes te maken op platen van verschillende materialen, waaronder RVS en non-ferro metalen. Dit zorgt voor perfecte pasvormen en snelle productietijden.

2. Ontdek onze precisie met waterstraalsnijden: Of u nu werkt met hittegevoelige materialen of dikke platen tot 500 mm, onze systemen leveren nauwkeurige resultaten voor zelfs de meest complexe ontwerpen, zonder enige concessie aan kwaliteit.

3. CNC-kanten tot 6 meter: Of het nu gaat om het buigen van grote platen voor industriële toepassingen of het creëren van complexe gevouwen componenten, onze CNC-kantmachines kunnen platen tot 6 meter lengte moeiteloos bewerken, wat resulteert in strakke en nauwkeurige kanten.

4. Ervaren vakmanschap: Bij RVS NON FERRO hebben we een team van ervaren vakmensen die trots zijn op hun vakmanschap. We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen.

5. Snelle levering: We begrijpen dat tijd van essentieel belang is voor uw projecten. Daarom streven we ernaar om uw bestellingen snel en efficiënt te verwerken, zodat u uw projecten op schema kunt houden.

Of u nu actief bent in de industrie, voedselindustrie, bouw, architectuur of een andere sector, RVS NON FERRO is uw betrouwbare partner voor hoogwaardig plaatwerk op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen slagen. We staan klaar om aan al uw plaatwerkbehoeften te voldoen. Samen kunnen we uw ideeën tot leven brengen!

Contacteer ons nu en ontdek de mogelijkheden van RVS NON FERRO voor uw plaatwerkprojecten.

Neem direct contact op

Of bel ons: +31(0)41 322 50 00

Toepassingen Plaatwerk

CNC Kanten

Ontdek onze CNC-kantmachines: moeiteloos strakke en nauwkeurige kanten op platen tot 6 meter lengte!

Waterstraalsnijden

Waterstraalsnijden: Precisie tot 500 mm dikte voor hittegevoelige materialen en gedetailleerde ontwerpen zonder compromis.

Geschikt voor de volgende markten

Kwaliteit en veiligheid:
Geen handboek, maar een mentaliteit

Kwaliteit en veiligheid worden bij ons in één adem genoemd. Samen vormen ze het fundament van ons bedrijf en de systemen die we ontwikkelen.

Meer informatie

Download de gratis whitepaper

Over hoe u een voorsprong neemt met outsourcing.

Download whitepaper

Whitepaper