Over RVS NON FERRO

Ontwikkeling, productie en optimalisatie van handling equipment voor de foodsector.

Let's make your business flow

We zijn ruim 40 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en optimaliseren van handling systemen voor de voedselverwerkende industrie. Dit doen we voor zowel OEM'ers als producenten.

In een markt die steeds hogere eisen stelt, is RVS NON FERRO de partner die de kennis, de capaciteit én de mentaliteit heeft om uw business volop in beweging te houden. Bent u benieuwd hoe we dat doen?

Ontdek onze belofte

Of bekijk onze competenties

Onderdeel van de SLB Group

Samen met RIJKERS en SLB Hightech maakt RVS NON FERRO deel uit van de SLB Group.

We zijn drie zelfstandige business units, die gebruikmaken van één gezamenlijke productie-, assemblage- en montage-unit. We zijn bovendien alle drie actief in kritische industrieën, die aan steeds hogere eisen moeten voldoen.

Samenwerking met de SLB Group maakt dat we kunnen terugvallen op gespecialiseerde kennis binnen een sterke organisatie.
 

Contactpersonen

Productie

Een uitgebalanceerde mix

Optimale productie vraagt om een uitgebalanceerde mix van mens en techniek. Naast een zeer ervaren team beschikken we over een compleet productieapparaat en een modern machinepark. Kwaliteit, veiligheid en kostenefficiency gaan hier hand in hand met elkaar.

Productiefaciliteiten

Kwaliteit en veiligheid:
Geen handboek, maar een mentaliteit

Kwaliteit en veiligheid worden bij ons in één adem genoemd. Samen vormen ze het fundament van ons bedrijf en de systemen die we ontwikkelen.

Meer informatie

Historie

Onze bijzondere staat van dienst

Wat bijna 60 jaar geleden begon in een kleine smederij is uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de foodwereld, met activiteiten in binnen- en buitenland. We nemen u dan ook graag mee in de rijke geschiedenis van ons bedrijf door middel van een historische tijdlijn.

Historische tijdlijn

Download de gratis whitepaper

Over hoe u een voorsprong neemt met outsourcing.

Download whitepaper

Whitepaper