Let's make your business flow

Onze belofte aan u als opdrachtgever.

Zo houden we uw business volop in beweging

U weet het als geen ander: de foodsector is een bijzonder uitdagende wereld. Enerzijds stelt de markt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van productielijnen. Anderzijds vergroot de roep om snelle levertijden de druk op uw capaciteit. Een cruciale voorwaarde voor succes is bovenal kostenefficiënte productie. Dat vraagt om een partner die de kennis, de capaciteit én de mentaliteit heeft om uw business volop in beweging te houden.

RVS NON FERRO is die partner. Al ruim 40 jaar zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en optimaliseren van handling equipment voor de foodsector. Dankzij deze focus begrijpen we precies wat de markt van u vraagt, maar ook wat u van uw toeleveranciers vraagt. Bovendien respecteren we de vertrouwelijkheid die nodig is om samen aan een langdurige samenwerking te bouwen.

Schouder aan schouder

Voor OEM’ers met vergaande technologische kennis zijn we een waardevolle gesprekspartner, waarbij we uitdrukkelijk investeren in duurzame partnerships. Dankzij onze engineeringskennis én oplossingsgerichte houding zijn we in staat om voortdurend met u mee te denken. Zo komen we samen tot de beste oplossingen en vergroten we de marge tussen uw kostprijs en uw verkoopprijs, zonder daarbij ook maar één concessie te doen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Maar misschien wel het allerbelangrijkste: we staan schouder aan schouder met u en uw medewerkers. We delen uw passie, nemen onze verantwoordelijkheid en bewegen flexibel met u mee, op weg naar de volgende uitdaging.

Let’s make your business flow.

Download de gratis whitepaper

Over hoe u een voorsprong neemt met outsourcing.

Download whitepaper

Whitepaper