Disclaimer

We besteden de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op onze website.

Bij RVS NON FERRO besteden we de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op onze website. RVS NON FERRO kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor onvolledige of onjuiste informatie die via deze website gevonden wordt. Gebruik van enige informatie verkregen via deze website is voor eigen risico van de gebruiker.

RVS NON FERRO is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onvolledige of onjuiste informatie. Dit geldt ook voor schade als gevolg van problemen, veroorzaakt door het verspreiden van informatie via het internet. Ook is RVS NON FERRO niet aansprakelijk voor storingen, onderbrekingen, fouten of vertraging die optreden bij het verstrekken van informatie of diensten.

Ook aanvaardt RVS NON FERRO geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of idee├źn verstrekt door of namens RVS NON FERRO via deze website.

Deze website bevat (hyper)links naar websites van andere organisaties en instellingen. Daarnaast worden vanuit andere websites links gelegd naar deze website. RVS NON FERRO aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze (gelinkte) websites. Dergelijke (hyper)links zijn slechts opgenomen voor uw informatie en gemak.

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, is in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend. Wij garanderen niet dat aan ons toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Download de gratis whitepaper

Over hoe u een voorsprong neemt met outsourcing.

Download whitepaper

Whitepaper