Competenties

Vier processtappen, gedragen door ijzersterk projectmanagement.

Zó maken we het verschil

Engineering

Met een sterke focus op value-engineering gaan onze engineers voor u aan de slag om kosten te besparen, zonder daarbij ook maar één concessie te doen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Door voortdurend met u mee te denken, komen we samen tot de beste oplossingen.

Disciplines:

 • Lay-out
  • Waaronder P&ID (Piping & Instrumentation Diagrams)
 • Mechanische Engineering
  • Werkende met 3D CAD-software SolidWorks
 • Elektrotechnische Engineering
  • Waaronder functionele beschrijvingen en software

Productie & Assemblage

Optimale productie vraagt om een uitgebalanceerde mix van mens en techniek. Naast een zeer ervaren team beschikken we over een compleet productieapparaat en een modern machinepark. Kwaliteit, veiligheid en kostenefficiency gaan hier hand in hand met elkaar.

Bij assemblage draait het om het compleet samenstellen van machines, zowel mechanisch als elektrisch. Voor een vlot en feilloos verloop gaan we daarbij uiterst nauwkeurig en efficiënt te werk. Onze basis: de juiste inkoopkanalen, een adequate aanpak en een goed doordachte aansturing.

IJzersterk projectmanagement

Zó maken we het verschil

Kwaliteit en veiligheid zijn onze pijlers om tot hoogwaardige producten te komen. Maar ook met ons gestroomlijnde projectmanagement maken we een enorm verschil. Doordat we onze processen zorgvuldig organiseren, kunnen we alle aspecten ervan namelijk de aandacht geven die ze verdienen, tot op detailniveau.

Bovendien heeft u – mede dankzij ons hoogwaardige ERP-systeem – altijd inzicht in de status en de voortgang van uw project.

Testen & Inbedrijfstelling

De systemen die we produceren, onderwerpen we uiteraard aan de nodige testen. Het doel is immers een complete machine die – als onderdeel van een complete lijn – direct in bedrijf kan worden gesteld.

Afspraak is afspraak. Ook hier zijn we pas tevreden als alles functioneert zoals we dat samen met u hebben afgesproken.

Disciplines:

 • FAT (Factory Acceptance Test)
 • SAT (Site Acceptance Test)
 • IBS (inbedrijfstelling/commissioning)

Service & Support

Uiteraard houdt onze samenwerking niet op bij de inbedrijfstelling. U kunt ook op ons rekenen voor on-site service: van preventief onderhoud tot en met reparatiewerkzaamheden.

Kwaliteit en veiligheid:
Geen handboek, maar een mentaliteit

Kwaliteit en veiligheid worden bij ons in één adem genoemd. Samen vormen ze het fundament van ons bedrijf en de systemen die we ontwikkelen.

Meer informatie

Download de gratis whitepaper

Over hoe u een voorsprong neemt met outsourcing.

Download whitepaper

Whitepaper