Complexe lassamenstellingen: waar precisie en kwaliteit samenkomen

Kenmerken en mogelijkheden

Complexe lassamenstellingen

Complexe lassamenstellingen: het is onze expertise. Stap binnen in onze wereld van precisie, vakmanschap en kwaliteit die de norm overstijgt. Door de specialistische kennis die we hebben van RVS, maar ook van elementen als aluminium en nikkel, voldoet ons laswerk aan de complexe normen, toleranties en andere eisen die gelden in hoogwaardige industrieën. Maar naast kennis en expertise over complexe lassamenstellingen, heeft u een partner nodig die u begrijpt. Bij elke las, bij elke verbinding, brengen we niet alleen metalen samen, maar ook uw ambities en verwachtingen.

Complexe lassamenstellingen in de praktijk

Stel je een ultramoderne voedselverwerkingsfaciliteit voor, waarin geavanceerde technologieën naadloos samengaan met de hoogste normen voor hygiëne. Laten we dit eens in detail bekijken: in deze indrukwekkende voedselverwerkingsfabriek strekt zich een productielijn uit die een cruciale rol speelt in het verwerken en verpakken van voedingsmiddelen voor consumenten over de hele wereld. Deze productielijn is opgebouwd uit een complexe combinatie van roestvrijstalen leidingen, tanks en transportsystemen. Deze constructies moeten niet alleen functioneel zijn maar ook voldoen aan de onberispelijke hygiëne-eisen van de voedingsindustrie.

Om tot lassamenstellingen van hoge kwaliteit te komen, zijn de laskrimp, de formatie en lasvolgorde essentiële factoren. We beschikken over de vakmensen én middelen om in ieder project de materiaaltoegift bij de laskrimp tot op de millimeter nauwkeurig in te schatten. En we weten exact welke lasvolgorde – bepalend voor de vlakheid en haaksheid van producten – gehanteerd moet worden.

Onze rol in complexe lassamenstellingen

Bij SLB Group hebben we een diepgaand begrip van complexe lassamenstellingen ontwikkeld en hebben we een reputatie opgebouwd als experts in het voldoen aan de meest veeleisende eisen van onze klanten. Hier is waarom we uw perfecte partner zijn:

 • Gecertificeerd en bekwaam team: Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde en gecertificeerde lassers. We begrijpen de nuances van verschillende materialen, lasprocessen en constructietechnieken. Van staal tot aluminium en van leidingwerk tot plaatwerk, we beheersen het volledige spectrum van complexe lassamenstellingen.
 • Rigoureuze Kwaliteitsnormen: We voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waaronder ASME IX, NEN-EN 1090 en ISO 3834-2. Dit geeft u de gemoedsrust dat uw project voldoet aan de hoogste normen en specificaties.
 • Ongeëvenaarde toewijding: Onze benadering van complexe lassamenstellingen gaat verder dan simpelweg voldoen aan verwachtingen. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen, altijd. We begrijpen dat sommige eisen ongrijpbaar zijn en we omarmen de uitdaging om buitengewone resultaten te leveren.

Ons aanbod op een rij

De diversiteit aan lassamenstellingen die we kunnen realiseren is groot. Zowel in afmeting als in producttype of bewerking. Een greep uit ons aanbod:

 

 • Samenstellingen van RVS, aluminium, nikkel of andere legeringen met een buisdiameter vanaf 8 millimeter tot tanks met een inhoud van 20 m3.
 • Diverse lastechnieken: TIG-lassen, TIP-TIG-lassen, MIG/MAG-lassen en orbitaal lassen.
 • Lassen in een schone werkruimte.
 • Kwaliteitsbewaking en (tussentijdse) advisering in ieder project door onze eigen lastechnoloog en kwaliteitsmanager.
 • Uitgebreide kwaliteitsborging in ieder project, onder meer door juiste certificeringen en kwalificaties.
 • Doorlopend diverse verbetertrajecten in de organisatie om de kwaliteit te blijven borgen.
 • Projectmanagement: planning, budgetbewaking, inkoop, werkvoorbereiding, uitbesteding bewerkingen aan betrouwbare leveranciers (cleanen, verspanen, elektrolytisch polijsten en slijpen), controle, nabewerking en expeditie.
 • Traceability materialen met behulp van een uitgebreid informatiedossier en technisch constructiedossier.
 • Volledige transparantie in elk project door geautomatiseerde urenregistratie van alle werkzaamheden tijdens het gehele proces.
 • Open calculatie met inzicht van de kosten.
 • Continue investering in de ervaring, opleiding en kennis van onze mensen.

 

Breng vakmanschap in jouw project - vertrouw op onze lasspecialisten!

Zijn complexe lassamenstellingen te complex voor jou? Ons ervaren team staat klaar om jou te helpen. We zijn klaar om zelfs de meest uitdagende lasprojecten aan te pakken. We begrijpen de specifieke eisen van kritische industrieën en zijn vastberaden om aan jouw behoeften te voldoen.

Contacteer ons nu en ontdek de mogelijkheden van RVS NON FERRO voor uw plaatwerkprojecten.

Neem direct contact op

Of bel ons: +31(0)41 322 50 00

Toepassingen Complexe lassamenstellingen

Geschikt voor de volgende markten

Kwaliteit en veiligheid:
Geen handboek, maar een mentaliteit

Kwaliteit en veiligheid worden bij ons in één adem genoemd. Samen vormen ze het fundament van ons bedrijf en de systemen die we ontwikkelen.

Meer informatie

Download de gratis whitepaper

Over hoe u een voorsprong neemt met outsourcing.

Download whitepaper

Whitepaper