RVS NON FERRO sponsort basisschool met bijzondere glijbaan

In juli 2012 werd in Uden-Zuid speelleercentrum De Wijde Wereld opgeleverd. Deze Udense basisschool werkt volgens een vernieuwend onderwijsconcept. Daarbij mogen uitdagende speeltoestellen zeker niet ontbreken.

 

Hoewel deze opdracht natuurlijk niet onder onze gebruikelijke werkzaamheden valt, ontwierp en ontwikkelde RVS NON FERRO een bijzondere glijbaan voor de leerlingen. Een mooie vorm van sponsoring waarbij onze expertise goed van pas komt!

Jarenlang speelplezier
Voor de inrichting van het schoolplein kwam de architect met het idee voor een bijzondere glijbaan. Jos van Zutphen, directeur van De Wijde Wereld, verwees de uitvoerende partij Kompaan BV door naar RVS NON FERRO. Wij maakten vervolgens een ontwerp dat we lieten keuren door TÜV Nederland. Na de goedkeuring in augustus namen we het speeltoestel in productie. De gebeitste glijbaan is uitgevoerd in rvs 304 en staat garant voor jarenlang speelplezier. Uiteraard voldoet het toestel aan de strengste veiligheidseisen.

Hartverwarmende reacties
Bij de realisatie schonken wij veel aandacht aan de kwaliteit en de uitstraling van het speeltoestel. En dat is gelukt, want de glijbaan is nu een echte blikvanger op het speelplein. Bovendien past het ontwerp goed bij de rest van de architectuur. Op maandag 19 november werd de glijbaan door ons gemonteerd. De reacties van de kinderen waren geweldig en hartverwarmend! Ze stonden al in de rij toen onze medewerkers nog met de laatste handelingen bezig waren. Daarna konden ze volop van hun nieuwste aanwinst genieten.

RVS NON FERRO maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers:

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++