Vind je weg in de wereld van normen

Het is altijd een waar genoegen om deel uit te maken van evenementen die kennisdeling en samenwerking in de voedingsmiddelenindustrie bevorderen. Dit was precies het geval bij de recente Normen-dag 2.0, die plaatsvond op 2 oktober 2023 bij Wageningen University & Research, georganiseerd door brancheverenigingen Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI-NBT), GMV Dutch Food Systems en Machevo & Bulk Vereniging, in samenwerking met Hygienic Design Network (HDN).

Een dag vol inzichten en inspiratie

De Normen-dag 2.0 bracht een indrukwekkende line-up van sprekers en experts samen om de complexe wereld van normen en verordeningen in de voedingsmiddelenindustrie te verkennen. De dag draaide om Europese verordeningen en de impact ervan op het ontwerpen, bouwen, onderhouden en gebruiken van technische installaties en machines in deze branche.

Het programma was divers en bood een breed scala aan onderwerpen, van microbiële corrosie tot inwendig visueel lasonderzoek en 3D-printen in voeding. Dit evenement was een uitgelezen kans voor iedereen die betrokken is bij het ontwerp, de bouw en het gebruik van hygiënische procesinstallaties voor voedingsmiddelenproductie om inzichten te verwerven.

De bijdrage van SLB Group aan de Normen-dag 2.0

Bij SLB Group vinden we het delen van onze kennis en ervaring met anderen in ons vakgebied belangrijk. Een van onze eigen medewerkers, Henk van de Veen, Productiemanager & IWT-er bij SLB Group, was een van de sprekers tijdens deze dag.

Samen met Bram Bens, deelde Henk zijn inzichten tijdens de presentatie "Vind je weg in de wereld van normen." Aan de hand van een praktijkvoorbeeld lieten ze zien hoe een goede voorbereiding, diepgaande kennis en een proactieve projectaanpak kunnen leiden tot het overtreffen van klantverwachtingen.

Samen leren en vooruitgaan

De Normen-dag 2.0 benadrukte niet alleen de complexiteit van normen en verordeningen, maar ook het belang van kennisdeling en samenwerking in onze branche. We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om deel te nemen aan evenementen als de Normen-dag 2.0 en om onze expertise te delen met anderen. Samen kunnen we vooruitgaan en leren van elkaar om de uitdagingen in de voedingsmiddelenindustrie aan te gaan.

Bedankt aan alle sprekers, organisatoren en bezoekers die hebben bijgedragen aan het succes van deze dag!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen door onze website en social media kanalen te volgen.

Ontmoet de auteur

Download de gratis whitepaper

Over hoe u een voorsprong neemt met outsourcing.

Download whitepaper

Whitepaper