Schoon drinkwater voor kinderen in India en Indonesië

Goede relaties en prettige samenwerkingsverbanden zijn voor ons erg belangrijk. Om onze waardering hiervoor te laten blijken, ontvingen alle relaties in het verleden een attentie rond de kerstperiode. Sinds vorig jaar maken we ons echter sterk voor een gezondere leefomgeving voor mensen die het slechter hebben getroffen dan wij.

Donatie watervoorzieningsprojecten
Ook dit jaar maken wij ons sterk voor de wereld om ons heen. We verhogen het bedrag dat we voorheen uitgaven aan kerstcadeaus en schenken dit namens al onze relaties aan het goede doel. Deze keer hebben we gekozen voor twee zinvolle watervoorzieningsprojecten voor kinderen in India en Indonesië.

Beter toekomstperspectief
Zo zetten we ons in om een waterput te realiseren bij een lagere school in India, en helpen we een kindertehuis in Indonesië met de aanschaf van een waterontkalker. Via de links vindt u meer informatie over deze bijzondere projecten. Samen bieden we deze kinderen een beter toekomstperspectief.

RVS NON FERRO maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers:

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++