Nieuwe website RVS NON FERRO gelanceerd

U ziet het: de nieuwe website van RVS NON FERRO is online. Een direct gevolg van de nieuwe organisatiestructuur van de SLB GROUP per 1 januari. Hierdoor ligt de focus van de drie dochterondernemingen – RVS NON FERRO, RIJKERS Procestechnologie en SLB HIGHTECH – nog meer op de specifieke kerncompetenties.

Onze nieuwe website sluit nu goed aan op onze focus: de engineering, productie en assemblage van complete machines en frames, met name voor OEM-bedrijven in de voedselverwerkende industrie.

Vernieuwing
Net als RVS NON FERRO krijgen ook de andere businessunits een moderne website die aansluit op de nieuwe structuur van de SLB GROUP. Zo richt RIJKERS zich op het ontwerp, de bouw en het onderhoud van procesinstallaties voor producenten in de (licht) chemische, food- en zuivelindustrie. En SLB HIGHTECH verwerkt hoogwaardige metalen tot maatwerkproducten voor kritische industrieën. Onze gezamenlijke productie-unit verzorgt de productie, assemblage, montage en inbedrijfstelling bij de meest uiteenlopende projecten.

 

RVS NON FERRO maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers:

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++