Nieuwe en unieke kantbank in gebruik

De toch al goed uitgeruste werkplaats van RVS NON FERRO biedt sinds december plek aan een nieuwe kantbank van zes meter lengte: de Darley EHP 320. Dankzij de inzet van deze unieke machine kunnen wij onze activiteiten als totaalleverancier nog verder uitbreiden. Zo garandeert RVS NON FERRO het complete pakket van engineering tot montage bij de klant.

De moderne kantbank biedt nieuwe mogelijkheden in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige producten uit roestvast staal en aluminium. Naast snijden zijn wij nu ook in staat om te kanten over een lengte van zes meter. Die combinatie betekent een belangrijke toegevoegde waarde voor onze bestaande en nieuwe klanten. Zeker bij grotere projecten op het gebied van waterbehandeling en voor de voedingsmiddelenindustrie.

Hoogstaand machinepark
In deze branche ligt de gemiddelde lengte van kantbanken tussen de drie en vier meter. Met de Darley EHP 320 kunnen wij echter eenvoudig grotere producten uit één stuk ontwerpen en realiseren. Tot een lengte van maar liefst zes meter. We hadden al een hoogstaand machinepark in huis, maar met deze sprong voorwaarts breiden wij ons veelzijdige dienstenpakket dus nog verder uit.

RVS NON FERRO maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers:

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++