Meerwaarde bewezen in Fins megaproject

Realisatie van meerdere spiraalkokers en spiraalkoelers

Hein van de Wetering
Commercieel Manager

Bij RVS NON FERRO engineeren, produceren en assembleren we machines en frames die hun weg vinden naar industrieën over de hele wereld. Zo realiseerden we onlangs in Finland het grootste project uit ons bestaan.

Een voedingsmiddelenfabrikant uit Finland gaf ons de opdracht om een dubbele spiraalkoker en spiraalkoeler te ontwerpen om soepen te garen en weer terug te koelen naar een hanteerbare temperatuur. Een megaproject dat we in samenwerking met het Duitse bedrijf Alco succesvol hebben afgerond.

Deze partij is een van de grootste fabrikanten van kant-en-klaarmaaltijden in Finland. Naast vleeswaren en pizza’s produceert het Scandinavische bedrijf ook soepen. RVS NON FERRO ontwierp installaties om het verhit- en koelproces in goede banen te leiden. Na een intensieve periode van engineering kregen de dubbele spiraalkoker en spiraalkoeler vorm in onze productiehal in Uden.

Ook zorgden we voor het transport van de omvangrijke roestvaststalen installaties naar Scandinavië en reisde een deel van onze medewerkers mee om de machines in bedrijf te stellen.

RVSNF-case-saarioinen

Verlengstuk van de opdrachtgever

Met dit gigantische project gaven we ons visitekaartje af aan het Duitse Alco en de Finse voedingsmiddelenfabrikant. Zoals standaard is bij RVS NON FERRO, opereerde we als het verlengstuk van de opdrachtgever. Zodat zij nergens omkijken naar hadden. Projectmanagement van begin tot einde, waarbij heldere communicatie, ketentransparantie en wederzijds vertrouwen de basis vormden.

Ontmoet de auteur

Hein van de Wetering
Commercieel Manager

Let's connect

Download de gratis whitepaper

Over hoe u een voorsprong neemt met outsourcing.

Download whitepaper

Whitepaper