Engineering

RVS NON FERRO loopt voorop op het vlak van development en engineering. Daarbij draait het om het verder ontwikkelen van bestaande machines en de technische uitwerking ervan. Met onze focus op value-engineering gaan onze engineers met uw machines aan de slag om voor u kosten te besparen. Wat kan slimmer, goedkoper, effectiever en beter? Wij nemen u uw engineeringsvraagstukken volledig uit handen, zodat u zich kunt richten op uw corebusiness.

Kennis, vakmanschap en oplossingsgerichte houding
U treft bij ons een sterke combinatie van (her)ontwerp-, product- en maakbaarheidskennis. Samen met een oplossingsgerichte houding zorgt dit voor uitgekiende ontwerpen voor complete machines en kritische onderdelen. Ons onderscheidend vermogen? We investeren uitdrukkelijk in duurzame partnerships met onze opdrachtgevers. Juist door voortdurend met u mee te denken komen we samen tot de slimste oplossingen, en vergroten wij de marge tussen uw kost- en verkoopprijs.

RVS NON FERRO maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers:

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++