Assemblage

Machines op onze eigen locatie assembleren en vervolgens stekkerklaar bij u afleveren: ook op dit gebied laten we bij RVS NON FERRO niets aan het toeval over. Bij assemblage draait het om het compleet samenstellen van machines, zowel werktuigbouwkundig als elektrisch. Voor een vlot en feilloos verloop gaan we daarbij uiterst nauwkeurig en efficiënt te werk, met als basis de juiste inkoopkanalen, een adequate aanpak en doordachte aansturing.

Ook voor correctief en preventief onderhoud
Natuurlijk maakt elke machine bij ons de nodige draaiuren voor een uitgebreide test. Het voordeel voor u als opdrachtgever? Wij leveren een complete machine bij u af die direct in bedrijf kan worden gesteld in de productielijn. Door onze kennis van uw machines zijn we ook uw partner voor service on-site: van het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden tot preventief onderhoud.

RVS NON FERRO maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers:

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++