RVS NON FERRO scoort 100% op kwaliteit bij Marel

We beloven het niet alleen, we maken het ook waar

Hein van de Wetering
Commercieel Manager

Korte lijnen, een grote leverbetrouwbaarheid en hoge kwaliteit: RVS NON FERRO belooft het niet alleen, we maken het ook waar. Een van onze opdrachtgevers, Marel Stork Poultry Processing, meet voortdurend de prestaties van zijn leveranciers. Dus ook die van RVS NON FERRO.

Het resultaat in de afgelopen maand: een leverbetrouwbaarheid van 99%, en een informatieniveau en kwaliteitsperformance van 100%.

Performance leveranciers monitoren

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn essentiële voorwaarden voor een soepel en adequaat procesverloop. Door een scherpe monitoring heeft Marel Stork Poultry Processing de prestaties van leveranciers helder in beeld. Ook over het afgelopen jaar scoorde RVS NON FERRO zeer goed. Van april 2014 tot en met maart 2015 haalden we een leverbetrouwbaarheid van minimaal 95%. De laatste acht maanden zelfs boven de 97%-doelstelling van Marel Stork Poultry Processing.

Een mooie score die hand in hand gaat met onze kwaliteitsprestaties voor het bedrijf uit Boxmeer. Op dat vlak scoorde RVS NON FERRO de laatste vijf maanden boven de target van 97%, waarvan vier maanden boven de 99% en de laatste maand – maart 2015 – zelfs 100%. Sprekende cijfers en een uitstekend resultaat, voor ons én onze opdrachtgever.

Ontmoet de auteur

Hein van de Wetering
Commercieel Manager

Let's connect

Download de gratis whitepaper

Over hoe u een voorsprong neemt met outsourcing.

Download whitepaper

Whitepaper