Disclaimer

Bij RVS NON FERRO besteden we de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op onze website. RVS NON FERRO kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor onvolledige of onjuiste informatie die via deze website gevonden wordt. Gebruik van enige informatie verkregen via deze website is voor eigen risico van de gebruiker.

RVS NON FERRO is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onvolledige of onjuiste informatie. Dit geldt ook voor schade als gevolg van problemen, veroorzaakt door het verspreiden van informatie via het internet. Ook is RVS NON FERRO niet aansprakelijk voor storingen, onderbrekingen, fouten of vertraging die optreden bij het verstrekken van informatie of diensten.

Ook aanvaardt RVS NON FERRO geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens RVS NON FERRO via deze website.

Deze website bevat (hyper)links naar websites van andere organisaties en instellingen. Daarnaast worden vanuit andere websites links gelegd naar deze website. RVS NON FERRO aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze (gelinkte) websites. Dergelijke (hyper)links zijn slechts opgenomen voor uw informatie en gemak.

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, is in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend. Wij garanderen niet dat aan ons toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

RVS NON FERRO maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers:

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++