ISO 9001:2008 en het VCA**-certificaat

RVS NON FERRO scoort met dubbele certificering

Hans van Geffen
HKZ- en VGM-coördinator

RVS NON FERRO B.V. is opnieuw beloond voor zowel het toepassen van het managementsysteem als voor het veiligheids- en risicobeleid. Het kwaliteitscertificaat ISO 9001:2008 en het VCA**-certificaat zijn twee certificaten die we al sinds 1996 in ons bezit hebben. Een mooie dubbelslag waar wij erg trots op zijn.

Het behalen van het certificaat ISO 9001:2008 is het resultaat van een uitgebreide vierdaagse audit die onlangs is uitgevoerd door het onafhankelijke kwaliteitszorgbedrijf Kiwa. Daarbij is RVS NON FERRO op alle modules getoetst, en er werd geen enkele tekortkoming geconstateerd. Het ISO-certificaat is drie jaar geldig. In die periode vindt er ieder jaar een tussentijdse toetsing plaats, waarbij we moeten aantonen dat we nog steeds aan alle eisen voldoen.

VCA**-certificering

Naast het ISO-certificaat ontvangt RVS NON FERRO het VCA**-certificaat. Deze beloning voor het veiligheids- en risicobeleid is drie jaar geldig. Algemeen directeur Egbèr Smits is trots op de erkenning: “Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen binnen ons bedrijf op een veilige en gezonde manier werkt. Dit wordt ondersteund door het VCA**-certificaat, maar ook plezier in het werk en milieuaspecten komen in de certificering aan bod.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat RVS NON FERRO hoogwaardige producten van roestvaststaal- en aluminiumsoorten kan vervaardigen voor de nationale en internationale industrie. In dat verwerkingsproces hebben we nu eenmaal veelvuldig te maken met veiligheidsprocedures en lichamelijke inspanning. Het behalen van beide certificaten is een bevestiging van ons goede beleid daarin.”

Ontmoet de auteur

Hans van Geffen
HKZ- en VGM-coördinator

Let's connect

Download de gratis whitepaper

Over hoe u een voorsprong neemt met outsourcing.

Download whitepaper

Whitepaper