Vacature Technisch Manager Productie

Cookers en vriezers voor een Finse organisatie. Een CIP-systeem voor een zuivelfabrikant. Alle projecten die we bij SLB GROUP realiseren, zijn klantspecifiek. Aan jou als manager van de productie de uitdaging om de technische realisatie van onze gevarieerde en aansprekende opdrachten in goede banen te leiden. Jij zorgt dat onze productie nu én in de toekomst op rolletjes loopt. En dat onze mensen met plezier naar hun werk gaan.SLB heeft ixxenz gevraagd te bemiddelen in deze functie.

 

Dit ga je doen

In deze functie ben je als technisch manager eindverantwoordelijk voor de productie-unit en daarmee voor de technische realisatie van onze projecten, veelal machines en installaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Je zit dan ook regelmatig om de tafel met jouw ‘opdrachtgevers’: de projectleiders en andere collega’s van de businessunits RVS NON FERRO en RIJKERS. Als een project is gestart, de tekeningen zijn gemaakt en de inkoop is geregeld, zet jij de lijnen uit. Zo overleg je met de planner en voormannen van de verschillende afdelingen van jouw unit (voorbewerking, lassen, assemblage en externe montage) over de planning en woon je kick-offmeetings bij.

 

In onze moderne werkplaats in Uden, waar 25 mensen zich met hart en ziel voor de projecten inzetten, houd jij als technisch manager continu de vinger aan de pols. Hierbij heb je oog voor de planning, de processen en de kwaliteit van de gevraagde producten. Tegelijkertijd kunnen voormannen, maar ook andere productiemedewerkers bij jou terecht met vragen. Blijkt een tekening niet geheel correct? Merk je dat een collega ondersteuning nodig heeft? Is een lasoplossing niet uitvoerbaar? Dan denk je mee over oplossingen en schakel je eventueel met projectleiders, inkoopmedewerkers, werkvoorbereiders of engineers van RVS NON FERRO en RIJKERS. Ook woon je de evaluaties van projecten bij.

 

Doordat jij tot in de puntjes op de hoogte bent van projecten, zie jij als geen ander wat er nodig is om ook in de toekomst kwalitatief hoogwaardige producten te blijven leveren. Je bent daarom als productie manager nadrukkelijk betrokken bij de verbetering van processen, productiepakketten en productiemogelijkheden. Zo doe je voorstellen, bijvoorbeeld voor een investering in een nieuwe machine. En je denkt als lid van het managementteam mee over de koers van SLB GROUP, waarbij jij met name input levert over de productie(processen).

 

Dit ben jij

Met jouw technische deskundigheid, drive en verantwoordelijkheidsgevoel draag je bij aan de, vaak complexe, projecten en ga je altijd voor de beste kwaliteit. Je hebt oog voor (technische) details, maar bent ook in staat om project- en procesoverstijgend te werken en te denken. Daarnaast houd je van afwisseling, kun je goed schakelen tussen taken en zet je graag een stap extra om doelen te bereiken. Ook ben je een prettige gesprekspartner en heb je vliegensvlug door hoe de vork in de steel zit bij projecten.

 

Verder heb je:

 • Een HBO-niveau met een forse technische kennis, bij voorkeur van werktuigbouwkunde.
 • Als technisch manager of productie manager heb je veel ervaring opgebouwd in de machinebouw en procesinstallaties.
 • Goede technische capaciteiten, met name op het gebied van productietechnieken.
 • Goede leidinggevende en coachende kwaliteiten.
 • Ervaring met ERP-systemen.

Dit bieden wij je

 • Een uitstekend salaris met een goede pensioenregeling.
 • 32 Vakantiedagen per jaar.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij de projecten die je draait.
 • Je gaat deel uit maken van het management team en krijgt de mogelijkheid mee te denken over de koers van SLB.
 • De mogelijkheid om zelf je werktijden in te delen, voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Er is ruimte om je verder te ontwikkelen en de daarbij behorende opleidingen te volgen.
 • De sfeer binnen ons bedrijf is gemoedelijk. Er wordt op een prettige professionele manier met elkaar samengewerkt.
 • Naast de kans bij te dragen aan de Nederlandse agro en foodindustrie lever je een bijdrage aan slimme technologische oplossingen in food, water en op milieugebied.
 • Ben je ambitieus dan zijn er geweldige doorgroeimogelijkheden.

 

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar Egbèr Smits, algemeen directeur van de SLB GROUP, via e.smits@slb-group.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over deze vacature. Bellen kan uiteraard ook: 0413 - 225 000.


RVS NON FERRO maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers:

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++