ESF-project draagt bij aan continuïteit RVS NON FERRO

RVS NON FERRO ontwikkelt hoogwaardige producten uit roestvast staal en aluminium, zoals machines, frames, installaties en tanks. Binnen onze organisatie staat niet ons machinepark centraal, maar onze mensen. Dat blijkt wel uit het grote aantal projectleiders en werkvoorbereiders. Hierdoor is de klant verzekerd van korte lijnen, grote leverbetrouwbaarheid en een vast aanspreekpunt dat de organisatie van de klant door en door kent.

De markt waarin RVS NON FERRO opereert, verandert snel. Dat geldt ook voor de vraag van onze opdrachtgevers. Kortere doorlooptijden van projecten vereisen een efficiëntere werkwijze. De toenemende druk op mensen brengt risico’s met zich mee. Om overbelasting bij onze mensen op kantoor én op de werkvloer te voorkomen, investeren we via een ESF-project in het welzijn en welbevinden van al onze medewerkers. Zo kunnen we ook in de toekomst voorop blijven lopen.

ESF-subsidie
Met behulp van subsidie van het Europees Sociaal Fonds zet RVS NON FERRO zich in om medewerkers een gezond werkklimaat te blijven bieden, tot aan hun pensioen. Nieuwe ontwikkelingen en voortschrijdend technisch inzicht vereisen een groot aanpassingsvermogen van de organisatie en onze medewerkers. Met dit project willen we dan ook aansluiten op de snel veranderende vraag uit de professionele markt. Dat doen we door het uitwisselen en borgen van de aanwezige vakkennis, het bevorderen van een gezond leer- en werkklimaat, het verbeteren van de werkomstandigheden en het verminderen van de werkdruk. De ESF-bijdrage stelt ons in staat medewerkers langer aan ons te binden en zo de continuïteit van RVS NON FERRO te waarborgen.

RVS NON FERRO maakt deel uit van de SLB GROUP. De bedrijven binnen onze groep zijn actief in het hart van de agro- en foodindustrie in Nederland. Dé industrie waarin ons land internationaal gezien een toppositie vervult.

De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in cijfers:

+++ tweede exporteur van de wereld op het gebied van agro en food, na de VS +++

+++ derde grootste exporteur op het gebied van machines voor de foodindustrie +++

+++ de op één na grootste exporteur van zuivelproducten ter wereld +++

+++ 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food +++

+++ grootste machinebouwers ter wereld voor kippenslachterijen +++